Nieuws

Beginnerscursus voor volwassenen

Bij Judo Zuidlaren start op 5 maart een beginnerscursus judo voor volwassenen. De cursus bestaat uit zes lessen en is bedoeld voor mannen en vrouwen die wel eens kennis willen maken met judo, of misschien vroeger al aan judo hebben gedaan en het opnieuw zouden willen proberen.

In zes weken tijd leer je de basisbeginselen van de judosport. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor valbreken en wordt er geoefend op techniek. De training is toegankelijk voor iedereen, of je nou heel sportief bent of juist wat minder. Ieder traint op zijn eigen niveau. Het enige dat je nodig hebt is een judopak, dat je kunt lenen van de vereniging, en een flinke dosis enthousiasme. En krijg je nou de smaak te pakken, dan haal je misschien voor de zomer nog je gele band!

Cursusdata
De beginnerscursus start op dinsdagavond 5 maart van 19.30 tot 20.45, Goudenregenlaan 14 in Zuidlaren. De overige cursusdata zijn 12, 19 en 26 maart en 2 en 9 april. Kosten zijn €25,- voor de hele cursus, dit is inclusief het lenen van een pak. Aanmelden kan via secretariaat@judozuidlaren.nl