Sponsoring

Judo Zuidlaren is een leuke club waar, naast de sportieve prestaties op verschillende niveaus, het plezier van de leden een belangrijke plaats in neemt. Wekelijks trainen we op maandag en wordt op dinsdag een extra (wedstrijd) training gegeven. Twee keer per jaar worden graduaties gehouden waar de leden kunnen laten zien wat ze het afgelopen half jaar hebben geleerd en daarmee een hogere band en/of slip verdienen. Jaarlijks kunnen de judoka’s meedoen aan toernooien, waaronder ons eigen minitoernooi en in samenwerking met andere verenigingen deelname aan een wedstrijd in Duitsland.

Naast de judogerelateerde activiteiten organiseren we jaarlijks voor de jeugd tot 12 jaar en  voor de oudere leden een gezellig uitje. Verder zijn we als vereniging actief bezig met ledenwerving en promotie van de judosport via scholen en nemen we deel aan gemeentelijke activiteiten zoals de sportweek en sportpret. Om onze club financieel gezond te houden doen we mee aan de Grote Club Actie en zijn we actief tijdens de Zuidlaardermarkt met het parkeren van auto’s.

Om onze vereniging laagdrempelig te houden proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden voor onze (toekomstige) leden zodat iedereen de kans heeft aan deze mooie sport deel te nemen. Om ook jaarlijks de extra’s te kunnen organiseren en na verloop van een aantal jaren onze mat weer te kunnen vervangen reserveren we elk jaar een bedrag en is elke bijdrage welkom.

Voor meer informatie over onze vereniging en de mogelijkheden voor eventuele sponsoring, mail naar: secretariaat@judozuidlaren.nl